Katkarapu-wokvihannes -salaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea58 g    5,8 kcal0,6 g0,5 g0,1 g0,7 g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow113 g    45 kcal2,4 g7,7 g0,5 g3,4 g
Katkarapu, rainbow45 g    45 kcal10 g0 g0,4 g0 g
Kurkku, tuore64 g0,2 kpl  1,4 dl6,4 kcal0,4 g1,1 g0,1 g0,5 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56 g0,5 kpl   11 kcal0,3 g2,1 g0,2 g0,8 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4 g    36 kcal0 g0 g4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
340 g    150 kcal14 g11 g5,3 g5,4 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    44 kcal4,2 g3,4 g1,6 g1,6 g
- Sulata jäiset katkaravut ja wokkivihannekset paistinpannulla miedolla lämmöllä.

Anna paistua kunnes vesi on haihtunut
- Pilko/suikaloi kurkku, tomaatti ja jäävuorisalaatti.

Sekoita keskenään kulhossa.

Lisää sekaan öljy.

- Anna katkarapu-wokkivihannespaistoksen hieman jäähtyä ja sekoita salaattiin.