Vihreää ja keltaista

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado235 g    108 kcal1,4 g26 g0 g0 g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 220 g   4 dl75 kcal4,5 g10 g0,5 g5,6 g
Parsa 185 g26 kpl  3,4 dl29 kcal2,4 g2,2 g0,4 g2,8 g
Ruokaöljy keskiarvo 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Hunaja 15 g 2,1 tl3/4 rl0,1 dl50 kcal0,1 g12 g0 g0 g
Mustapippuri 0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 30 g 6 tl2 rl0,3 dl6,5 kcal0,1 g0,5 g0 g0 g
Jäävuorisalaatti, rapea90 g    9 kcal1 g0,7 g0,2 g1,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
795 g    453 kcal10 g51 g21 g10 g
Ravintosisältö / annos199 g    113 kcal2,4 g13 g5,3 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    57 kcal1,2 g6,4 g2,7 g1,2 g
Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.