Lihamureke koskenlaskija juustolla&pekonilla täytetty

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen750 g    1043 kcal143 g0 g53 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 60 g1 kpl   75 kcal6,6 g0,2 g5,4 g0 g
Korppujauho 100 g  14 rl2 dl366 kcal11 g75 g1 g5,3 g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g125 g    313 kcal24 g0 g28 g0 g
HK american pekoni 170g pakkaus170 g    544 kcal20 g0,9 g51 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1205 g    2341 kcal204 g76 g137 g5,3 g
Ravintosisältö / annos1205 g    2341 kcal204 g76 g137 g5,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    194 kcal17 g6,3 g11 g0,4 g
Laita paistiliha, kanamuna ja korppujauhot sekaisin, tee massa, anna hautoa 10-15min.

taputtele massa n.30cm paksuiseksi levyksi leivinpaperille.

levitä päälle yksi paketti paistamattomia amerikan pekoni suikaleita.

murenna päälle koskenlaskija juustoa.

kääri mureke rullalle, leivinpaperin avulla, laita uuniin 175 astetta ja paista mureketta n.50 min. Helppoa ja hyvää!!