Lasagne pikana

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Sipuli 100 g1,8 kpl  1,1 dl30 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g100 g    24 kcal1,2 g4,3 g0,2 g0 g
Juustodippi, Pirkka 300g75 g    98 kcal2,3 g1,3 g9 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100 g    166 kcal19 g0 g10 g0 g
Lasagnelevy, Myllyn Paras30 g    105 kcal3,9 g21 g0,5 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
415 g    434 kcal29 g33 g20 g2,8 g
Ravintosisältö / annos415 g    434 kcal29 g33 g20 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal6,9 g8 g4,9 g0,7 g
Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.