Kasvissosekeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g15 g    25 kcal2,6 g3,2 g0,2 g0,1 g
Persilja 50 g  25 rl 14 kcal0,7 g0,6 g0,1 g4 g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas100 g    280 kcal19 g0 g22 g0 g
Bataatti, kuorittu 150 g1,2 kpl   121 kcal2,4 g25 g0,1 g4,5 g
Porkkana, keskikokoinen 65g500 g7,7 kpl   140 kcal3 g30 g1 g13 g
Peruna, keskikokoinen 60g180 g2,6 kpl   108 kcal2,7 g23 g0,2 g1,6 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Purjosipuli 150 g3/4 kpl   34 kcal2,7 g3,6 g0,3 g3,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1195 g    736 kcal34 g88 g24 g27 g
Ravintosisältö / annos299 g    184 kcal8,5 g22 g6 g6,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    62 kcal2,8 g7,4 g2 g2,2 g
Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!