Rahkaletut-paistettuna

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g65 g  6,5 rl1 dl234 kcal8,5 g46 g1,4 g2,4 g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 250 g 50 tl17 rl2,5 dl148 kcal25 g7,5 g1 g0 g
Sokeri 43 g14 kpl11 tl3,5 rl1/2 dl173 kcal0 g43 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
536 g    880 kcal54 g96 g29 g2,4 g
Ravintosisältö / annos536 g    881 kcal54 g96 g29 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    164 kcal10 g18 g5,5 g0,4 g
Sekoita ainekset ja anna vetäytyä 10 minuuttia
Paista pieniä (n. 0,5 dl taikinaa) lettuja

Lisätty paistorasva koko annokseen!!