Pizzapannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 120 g2 kpl   151 kcal13 g0,3 g11 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen800 g 160 tl53 rl8 dl264 kcal26 g39 g0 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai400 g  40 rl6,2 dl1400 kcal48 g284 g8,4 g12 g
Oivariini vähärasvainen25 g    138 kcal0,3 g0,3 g15 g0 g
Pinaatti 150 g75 kpl  3 dl20 kcal2,4 g0,6 g0,5 g2 g
Kinkku, ylikypsä saunapalvi, HK (11g)150 g    135 kcal26 g0,8 g3,8 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100 g0,8 kpl   20 kcal0,6 g3,8 g0,3 g1,4 g
Juustoraaste Arla Magre 17%75 g    210 kcal22 g1,9 g13 g0 g
Kesäkurpitsa75 g0,2 kpl   13 kcal0,3 g1,9 g0,5 g0,5 g
Feta 20 % (Arla apetit ), annos 100g50 g    123 kcal7 g1,3 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1945 g    2473 kcal146 g334 g62 g16 g
Ravintosisältö / annos162 g    206 kcal12 g28 g5,2 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    127 kcal7,5 g17 g3,2 g0,8 g
Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Riko kananmunat kulhoon, lisää jauhot ja puolet maidosta.

Sekoita tasaiseksi ja lisää loppu maito.

Anna turvota muutama minuutti.

Sulata margariini ja lisää taikinan joukkoon.

Sulata ja valuta pinaatti ja lisää taikinaan.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Suikaloi kinkku ja levitä se fetan ja kesäkurpitsasuikaleiden kanssa pellille.

Mausta pizzamausteella ja mustapippurilla.

Huuhtele ja viipaloi tomaatit.

Asettele pannukakun päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja pizzamaustetta.

Paista 25–30 minuuttia.

Tarjoa jäähtyneenä.