Pannukakku (maidoton)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 325 g  33 rl5 dl1115 kcal33 g228 g3,9 g11 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Kananmuna, omega, kuoreton 220 g4 kpl   305 kcal28 g0,7 g22 g0 g
Margariini 60%, becel laktoositon 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl531 kcal0 g0 g60 g0 g
Kaurajuoma, GoGreen1000 g    400 kcal10 g60 g10 g6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1730 g    2696 kcal71 g373 g96 g17 g
Ravintosisältö / annos108 g    168 kcal4,4 g23 g6 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    156 kcal4,1 g22 g5,5 g1 g
Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.