Insalata Mozzarella

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino150 g    510 kcal35 g80 g5,6 g9 g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g15 g    17 kcal0,1 g3,5 g0 g0 g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl150 g 30 tl10 rl1,5 dl57 kcal1,5 g14 g0 g0 g
Sokeri 4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Rypsiöljy 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl248 kcal0 g0 g28 g0 g
Basilika, tuore 10 g  5 rl0,8 dl2,7 kcal0,3 g0,1 g0,1 g0,2 g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g125 g    306 kcal23 g0,8 g24 g0 g
Miniluumutomaatti, annos 250g250 g2 kpl   50 kcal1,5 g8,3 g0,8 g0 g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 350 g0,7 kpl  14 dl46 kcal3,9 g3,4 g0,7 g4,2 g
Valkosipuli 6 g1,5 kpl   6,5 kcal0,5 g1 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1088 g    1259 kcal65 g114 g59 g14 g
Ravintosisältö / annos272 g    315 kcal16 g29 g15 g3,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    116 kcal6 g10 g5,4 g1,2 g
1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.