Tsatsiki

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sokeri 4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Väkiviinaetikka 150 g 30 tl10 rl1,5 dl50 kcal0 g0,8 g0 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7 g1,8 kpl   7,3 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Kurkku,tuore 100g375 g0,9 kpl  8,3 dl36 kcal2,3 g5,2 g0,4 g0 g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)400 g    240 kcal14 g18 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
941 g    349 kcal17 g29 g14 g0,1 g
Ravintosisältö / annos941 g    349 kcal17 g29 g14 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    37 kcal1,8 g3,1 g1,5 g0 g
Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.