Rahkapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g228 g    798 kcal30 g155 g5,5 g8,7 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Suola, annos 3g2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kevytkerma200 g    240 kcal6,4 g9 g20 g0 g
Kananmuna kuoreton 60 g1,1 kpl   86 kcal7,5 g0,2 g6,1 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl50 g    450 kcal0 g0 g50 g0 g
Maitorahka, milbona (500g)250 g 50 tl17 rl2,5 dl170 kcal31 g10 g0,5 g0 g
Kananmuna kuoreton 60 g1,1 kpl   86 kcal7,5 g0,2 g6,1 g0 g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)6.3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kevytmaito hyla (Valio)100 g    46 kcal3,2 g4,8 g1,5 g0 g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g250 g    138 kcal1,3 g32 g0,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1224 g    2062 kcal87 g222 g90 g8,8 g
Ravintosisältö / annos122 g    206 kcal8,7 g22 g9 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    168 kcal7,1 g18 g7,4 g0,7 g
POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.