Ratatualle

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g300 g4,6 kpl   84 kcal1,8 g18 g0,6 g7,5 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Hunaja 20 g 2,9 tl1 rl0,1 dl66 kcal0,1 g16 g0 g0 g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl25 g    222 kcal0 g0 g25 g0 g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)500 g    150 kcal5 g30 g1 g5 g
Nauris 200 g1,2 kpl   55 kcal2 g8,4 g0,6 g3,8 g
Parsakaali brokkoli 350 g1 kpl   123 kcal16 g6,8 g1,1 g8,8 g
Paprika, punainen300 g    77 kcal2,7 g14 g1,2 g6 g
Sipuli 600 g11 kpl  6,7 dl182 kcal7,5 g29 g1,2 g10 g
Kesäkurpitsa zucchini 400 g1,1 kpl   72 kcal2,2 g10 g1,6 g2,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2795 g    1030 kcal38 g132 g32 g44 g
Ravintosisältö / annos2795 g    1030 kcal38 g132 g32 g44 g
Ravintosisältö / 100g100 g    37 kcal1,3 g4,7 g1,2 g1,6 g
Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.