Helpot sipulipiiraat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voitaikina Myllyn Paras 500g500 g    1925 kcal31 g149 g135 g8,5 g
Sipuli (kuorittu)225 g4,1 kpl  2,5 dl61 kcal2,9 g11 g0,5 g3,8 g
Punasipuli, kuorittu, 100g150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7 g    63 kcal0 g0 g7 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
892 g    2100 kcal36 g168 g143 g15 g
Ravintosisältö / annos89 g    210 kcal3,6 g17 g14 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    235 kcal4,1 g19 g16 g1,7 g
Ota voitaikinalevyt sulamaan.

Kuori ja pilko sipulit.

Kuullota sipulit öljyssä paistinpannulla, lisää joukkoon murskattu valkosipuli.

Leikkaa voitaikinalevyt kahteen osaan ja annostele sipuliseos levyjen päälle.

Paista 200 asteessa n. 15 min.