Kevytpasha Heissulin

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g10 g    10 kcal0,2 g2,5 g0 g1,1 g
Mantelirouhe, 1 rkl20 g    116 kcal4,2 g1,1 g10 g2,3 g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl50 g    25 kcal0 g5,5 g0 g0 g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g250 g    150 kcal1 g38 g0 g0 g
Kirsikka sokeriliemessä125 g    213 kcal1,3 g55 g1,3 g0 g
Flora Vanilla 12%250 g    475 kcal11 g40 g30 g0 g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g250 g    163 kcal28 g11 g0,8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
955 g    1150 kcal46 g152 g42 g3,4 g
Ravintosisältö / annos191 g    230 kcal9 g30 g8,4 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    120 kcal4,8 g16 g4,4 g0,4 g
1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.