Jauhelihagulassi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprikajauhe 11 g 5,5 tl1,8 rl 35 kcal1,6 g2 g1,4 g4,1 g
Vesi, vesijohtovesi 700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaattimurska, 1 prk400 g  27 rl4 dl107 kcal2,4 g21 g0,8 g5,6 g
Porkkana, keskikokoinen 65g100 g1,5 kpl   28 kcal0,6 g6 g0,2 g2,5 g
Peruna, vanha, kuorittu 340 g5,7 kpl   259 kcal6,4 g53 g0,7 g3,4 g
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8 g2 kpl   8,3 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g400 g    680 kcal76 g0 g40 g0 g
Ketsuppi, Heinz50 g 10 tl2,8 rl0,4 dl52 kcal0,5 g12 g0,1 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2234 g    1236 kcal90 g106 g44 g21 g
Ravintosisältö / annos447 g    247 kcal18 g21 g8,8 g4,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    55 kcal4 g4,7 g2 g0,9 g
Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.