Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tilli, tuore 10 g  3,3 rl 3 kcal0,4 g0,1 g0,1 g0,2 g
Kalaliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1,1 g3,7 g1,5 g0,1 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaattisose tomaattipyree 60 g   2/3 dl46 kcal2,7 g7,7 g0,1 g0,6 g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit250 g    325 kcal7,5 g5 g33 g0 g
Purjosipuli100 g1/2 kpl   19 kcal1,8 g2,4 g0,2 g2,1 g
Paprika punainen 130 g0,8 kpl   38 kcal1,2 g5,9 g0,5 g2,5 g
Tonnikala öljyssä 280 g  28 rl5,1 dl531 kcal76 g0 g25 g0 g
Ruokaöljy keskiarvo 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
955 g    1119 kcal91 g25 g74 g5,5 g
Ravintosisältö / annos239 g    280 kcal23 g6,2 g19 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    117 kcal9 g2,6 g7,8 g0,6 g
Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.