Pastitsio

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67 g    111 kcal13 g0 g6,7 g0 g
Pasta, Pirkka Penne Rigato50 g    180 kcal6 g38 g0,6 g1,7 g
Mozzarella juustoraaste, valio25 g    73 kcal6,5 g0 g5,3 g0 g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g16 g    52 kcal1,9 g9 g0,9 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7 g    60 kcal0 g0 g6,7 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4 g  0,5 rl0,1 dl19 kcal0,6 g3,8 g0,1 g0,2 g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l83 g    28 kcal2,7 g4,1 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu23 g0,4 kpl   29 kcal2,6 g0,1 g2,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
277 g    551 kcal33 g55 g22 g1,9 g
Ravintosisältö / annos277 g    551 kcal33 g55 g22 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    199 kcal12 g20 g8,1 g0,7 g
Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.