Suklaasydämiset muffinit fondant

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer50 g    258 kcal2 g28 g15 g2,7 g
Kanamuna kuoreton, annos 100g55 g    78 kcal6,9 g0,2 g5,7 g0 g
Sokeri 12 g4 kpl3 tl1 rl0,1 dl49 kcal0 g12 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 10 g  1 rl0,2 dl34 kcal1 g7 g0,1 g0,4 g
Margariini 40%, keiju kevyt laktoositon 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl53 kcal0 g0 g6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
142 g    472 kcal10 g47 g27 g3,1 g
Ravintosisältö / annos36 g    120 kcal2,5 g12 g6,8 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    332 kcal7 g33 g19 g2,2 g
15 g margariini (40%)
50 g tummaa suklaata
1 kananmuna
1 rkl sokeria
1 rkl vehnäjauhoja

Sulata margariini ja suklaa.

Vatkaa muna ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää vaahtoon suklaaseos ja jauhot.

Jaa taikina neljään muffinivuokaan ja paista 250 asteessa 4-5 minuuttia, niin että jää keskeltä vähän kosteaksi.

(Ohje on painonvartijoiden suklaakirjasta, ja yhdessä muffinissa siis n. 118 kcal.)