Jauhelihahapankaalipata 4

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hunaja 20 g 2,9 tl1 rl0,1 dl66 kcal0,1 g16 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Paprika punainen 100 g0,6 kpl   29 kcal0,9 g4,5 g0,4 g1,9 g
Hapankaali 400 g  33 rl6,7 dl113 kcal4,3 g17 g0,8 g8,2 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste200 g    50 kcal1,8 g10 g0,6 g5,8 g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen200 g    278 kcal38 g0 g14 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1185 g    639 kcal46 g50 g26 g17 g
Ravintosisältö / annos296 g    160 kcal11 g12 g6,5 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    54 kcal3,9 g4,2 g2,2 g1,4 g
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.