Papu-tonnikala muhennos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35 g8,8 kpl   36 kcal2,8 g5,7 g0,2 g0,7 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g220 g    484 kcal53 g4,4 g29 g0 g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g420 g    336 kcal21 g59 g4,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
775 g    883 kcal78 g74 g33 g2,4 g
Ravintosisältö / annos388 g    442 kcal39 g37 g17 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    114 kcal10 g10 g4,3 g0,3 g
Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)