Pasta ateria

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima60 g    234 kcal17 g0 g18 g0 g
Katkarapu 400 g200 kpl  8 dl274 kcal58 g0 g4,4 g0 g
Tomaattimurska 500 g  33 rl5 dl147 kcal2,8 g27 g1 g10 g
Hunaja 6.5 g 0,9 tl1/3 rl0,1 dl22 kcal0 g5,3 g0 g0 g
Valkosipuli 3.5 g0,9 kpl   3,8 kcal0,3 g0,6 g0 g0,1 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g250 g    625 kcal25 g108 g8,8 g18 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1280 g    1367 kcal104 g143 g37 g28 g
Ravintosisältö / annos320 g    342 kcal26 g36 g9 g7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    107 kcal8,1 g11 g2,9 g2,2 g
1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.