Jauheliha-hapankaalipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 350 g   5,8 dl98 kcal7,9 g10 g0,7 g7,7 g
Paprika, punainen140 g    36 kcal1,3 g6,4 g0,6 g2,8 g
Paprika keltainen 55 g0,3 kpl   17 kcal0,5 g2,8 g0,1 g1,1 g
Hapankaali 890 g  74 rl15 dl250 kcal10 g38 g1,7 g18 g
Vesi300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800 g    1328 kcal152 g0 g80 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2685 g    1769 kcal173 g65 g83 g32 g
Ravintosisältö / annos448 g    295 kcal29 g11 g14 g5,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal6,5 g2,4 g3,1 g1,2 g
Paista jauheliha, lisaa sipuli.

Kuumenna kattilassa vesi ja sekavihannekset seka paprika.

Lisaa joukkoon jauheliha ja sipuli.

Anna kuumentua.

Lisaa joukkoon hapankaali ja anna hautua vahintaan puoli tuntia, mielellaan kauemmin.