Yrttitarhan silakat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Silakkafilee 526 g26 kpl   756 kcal84 g0 g47 g0 g
Suola, annos 3g2.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 0.5 g 1/4 tl0,1 rl 1,4 kcal0,1 g0,2 g0 g0,1 g
Creme Bonjour Yrttitarha100 g    300 kcal3,4 g6,1 g29 g0 g
Tilli, tuore 60 g  20 rl 18 kcal2,2 g0,5 g0,5 g1,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
689 g    1075 kcal90 g6,8 g76 g1,4 g
Ravintosisältö / annos172 g    268 kcal22 g1,7 g19 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    156 kcal13 g1 g11 g0,2 g
Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.