Punarapu-fetasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g125 g    138 kcal23 g2,5 g3,8 g0 g
Katkarapu 150 g75 kpl  3 dl103 kcal22 g0 g1,7 g0 g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore10 g    2,5 kcal0 g0,9 g0 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150 g1,2 kpl   31 kcal0,9 g5,7 g0,5 g2,1 g
Kurkku, tuore150 g0,4 kpl  3,3 dl15 kcal0,9 g2,5 g0,2 g1 g
Jäävuorisalaatti, rapea200 g    20 kcal2,2 g1,6 g0,4 g2,4 g
Tilli, tuore 10 g  3,3 rl 3 kcal0,4 g0,1 g0,1 g0,2 g
Paprika, punainen60 g    15 kcal0,5 g2,8 g0,2 g1,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
855 g    327 kcal49 g16 g6,9 g6,9 g
Ravintosisältö / annos428 g    163 kcal25 g8,1 g3,5 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    38 kcal5,7 g1,9 g0,8 g0,8 g
Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.