Nanen pottusalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.6 g 0,5 tl0,2 rl 23 kcal0 g0 g2,6 g0 g
Valkosipuli 3.5 g0,9 kpl   3,8 kcal0,3 g0,6 g0 g0,1 g
Sipuli (kuorittu)53 g1 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,5 g0,1 g0,9 g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 500 g8,3 kpl   379 kcal9 g77 g1 g5 g
Kapris etikkaliemessä, Figaro10 g    3,1 kcal0,2 g0,4 g0,1 g0,3 g
Etikkakurkku 50 g1/2 kpl   10 kcal0,3 g1,7 g0,1 g0,6 g
Sitruunamehu, laimentamaton50 g    11 kcal0,2 g0,8 g0 g0,1 g
Sinappi 15 g 3 tl0,9 rl0,1 dl20 kcal0,7 g2,1 g0,9 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
684 g    463 kcal12 g85 g4,8 g7,3 g
Ravintosisältö / annos171 g    116 kcal3 g21 g1,2 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    68 kcal1,7 g12 g0,7 g1,1 g
Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.