Marinoidut kikherneet

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g350 g    469 kcal31 g64 g9 g15 g
Sitruunamehu, laimentamaton70 g    15 kcal0,2 g1,1 g0 g0,1 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4 g1 kpl   4,2 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Oliiviöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 3 g 1,5 tl0,4 rl 8,4 kcal0,3 g1,1 g0,1 g0,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
444 g    616 kcal32 g67 g23 g16 g
Ravintosisältö / annos148 g    205 kcal11 g22 g7,6 g5,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    139 kcal7,2 g15 g5,1 g3,6 g
Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.