Tonnikalamunakasrulla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 360 g6 kpl   452 kcal40 g0,9 g33 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 65 g  6,5 rl1 dl223 kcal6,6 g46 g0,8 g2,3 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600 g 120 tl40 rl6 dl198 kcal20 g29 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Basilika, kuivattu 1 g 1 tl1/2 rl 2,5 kcal0,1 g0,2 g0 g0,4 g
Tonnikala vedessä 300 g  30 rl5,5 dl313 kcal67 g0 g4,5 g0 g
Raejuusto, rasvaton 0.3% (Arla)200 g    140 kcal30 g4 g0,6 g0 g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli100 g    180 kcal8,5 g2,2 g15 g0 g
Purjosipuli 50 g1/4 kpl   11 kcal0,9 g1,2 g0,1 g1,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1681 g    1520 kcal173 g83 g54 g3,8 g
Ravintosisältö / annos420 g    380 kcal43 g21 g13 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    90 kcal10 g5 g3,2 g0,2 g
Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa ja lisää maito.

Sekoita ja lisää vehnäjauhot, suola, basilika sekä mustapippuria.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun ja paista 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Kumoa kypsä levy leivinpaperille.

Hienonna purjo ja sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään.

Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan.

Levitä täyte munakaslevylle ja kääri se rullaksi.

Leikkaa rullasta viipaleita ja tarjoile hyvän salaatin kanssa.

- Teresa Välimäki-