Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g31 g    104 kcal6,8 g0,1 g8,7 g0 g
Katkarapu pienet (pirkka)50 g    33 kcal7,5 g0 g0,4 g0 g
Sipuli, kokonainen 50g25 g    6,8 kcal0,3 g1,2 g0,1 g0,2 g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 200 g    155 kcal3,4 g32 g0,4 g2 g
Lohi125 g    208 kcal21 g0 g14 g0 g
Kermaviili (Ingman), annos 100g100 g    60 kcal3,2 g7,1 g2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
531 g    566 kcal42 g40 g25 g2,2 g
Ravintosisältö / annos531 g    566 kcal42 g40 g25 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    107 kcal7,9 g7,6 g4,8 g0,4 g
Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.