Kana-makaroonilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g300 g    960 kcal41 g174 g10 g25 g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g400 g    512 kcal60 g0 g36 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu68 g1,1 kpl   86 kcal7,5 g0,2 g6,1 g0 g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 175 g5 kpl   74 kcal17 g0,7 g0,2 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500 g 100 tl33 rl5 dl165 kcal17 g25 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Oliiviöljy 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl221 kcal0 g0 g25 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1523 g    2033 kcal143 g202 g77 g26 g
Ravintosisältö / annos190 g    254 kcal18 g25 g10 g3,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    133 kcal9 g13 g5,1 g1,7 g
Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.