Pikalasagnette

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni(torino)400 g    1400 kcal52 g276 g10 g12 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700 g    1162 kcal133 g0 g70 g0 g
Tomaattimurska 400 g  27 rl4 dl118 kcal2,2 g21 g0,8 g7,6 g
Juustoraaste emmental punaleima150 g    585 kcal44 g0 g45 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1650 g    3265 kcal231 g297 g126 g20 g
Ravintosisältö / annos206 g    408 kcal29 g37 g16 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    198 kcal14 g18 g7,6 g1,2 g
Keitä makaronit kypsiksi.

Ruskista jauheliha, lisää sekaan tomaattimurska ja puolet juustosta.

Sekoita yhteen makaronin kanssa ja kaada uunivuokaan.

Ripottele päälle loput juustosta.

Paista uunissa n. 30 minuuttia 175 asteessa.