Intialainen kanapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Tomaattimurska (Euro shopper)240 g  16 rl2,4 dl72 kcal2,4 g10 g1 g0,5 g
Kasvisliemikuutio, Knorr10 g    28 kcal0,8 g1 g2,4 g0,2 g
Kukkakaali 290 g0,5 kpl  7,3 dl70 kcal5,2 g6,4 g0,9 g6,7 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Sipuli (kuorittu)66 g1,2 kpl  0,7 dl18 kcal0,9 g3,2 g0,1 g1,1 g
Broileri, rintafilee, nahaton 547 g    586 kcal126 g0 g8,2 g0 g
Vesi600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1768 g    867 kcal136 g21 g23 g8,6 g
Ravintosisältö / annos442 g    217 kcal34 g5,3 g5,7 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    49 kcal7,7 g1,2 g1,3 g0,5 g
3 broilerin rintafileetä
1 keltasipuli
1 valkosipuli
pieni kukkakaali
oliiviöljyä
1 rkl currya
2 tl juustokuminaa (jeeraa)
1 tölkki tomaattimurskaa
6 dl kana- tai kasvislientä

Paloittele ainekset.

Ruskista oliiviöljyssä paloitellut broilerit.

Lisää sipuli, valkosipuli, curry ja juustokumina ja sekoita hyvin.

Kumoa joukkoon tomaattimurska ja kana- tai kasvisliemi ja jätä hiljakseen kiehumaan noin 15 minuutiksi.

Lisää kukkakaali ja anna porista vielä muutama minuutti.