Jauhelihagulassia

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa200 g3,1 kpl   54 kcal1,2 g11 g0,4 g5 g
Peruna (vanha, kuorittu)400 g6,7 kpl   328 kcal7,2 g70 g0,4 g4 g
Paprika, punainen300 g    77 kcal2,7 g14 g1,2 g6 g
Valkosipuli, tuore, silputtu5 g1,3 kpl   5,2 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Sipuli (käsittelemätön)200 g    54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Heinz ketsuppi50 g 10 tl2,8 rl0,4 dl51 kcal0,5 g12 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1555 g    1456 kcal85 g117 g71 g19 g
Ravintosisältö / annos389 g    364 kcal21 g29 g18 g4,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    94 kcal5,4 g7,5 g4,5 g1,2 g
Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.