Katkarapu-oliivikastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g10 g    54 kcal0 g0 g6 g0 g
Katkarapu 75 g38 kpl  1,5 dl51 kcal11 g0 g0,8 g0 g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)10 g    18 kcal0,2 g0,4 g1,7 g0,4 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Valkosipuli 25 g6,3 kpl   27 kcal2 g4,1 g0,2 g0,5 g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 100 g25 kpl  3,3 dl198 kcal1,4 g1,8 g20 g4,4 g
Sokeri 5 g1,7 kpl1,3 tl0,4 rl0,1 dl20 kcal0 g5 g0 g0 g
Katkarapu 450 g225 kpl  9 dl308 kcal65 g0 g5 g0 g
Ketsuppi 100 g 20 tl5,6 rl0,8 dl91 kcal1,3 g19 g0,4 g1,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
925 g    808 kcal83 g38 g34 g9 g
Ravintosisältö / annos154 g    135 kcal14 g6,3 g5,7 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    87 kcal8,9 g4,1 g3,7 g1 g
Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!