Jauheliha-papukeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 400 g   5,3 dl590 kcal86 g0 g27 g0 g
Vesi1100 g 220 tl73 rl11 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaattimurska 400 g  27 rl4 dl118 kcal2,2 g21 g0,8 g7,6 g
Kidneypapu keitetty 100g230 g    219 kcal16 g34 g1,2 g16 g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g230 g    219 kcal16 g35 g2,3 g18 g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 400 g   6,7 dl136 kcal4,4 g22 g0,8 g12 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2775 g    1416 kcal125 g111 g47 g54 g
Ravintosisältö / annos278 g    142 kcal12 g11 g4,7 g5,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    51 kcal4,5 g4 g1,7 g1,9 g
Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.