RAPARPERIPIIRAKKA

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 126 g2,3 kpl   180 kcal16 g0,4 g13 g0 g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g100 g    320 kcal0 g3 g38 g0 g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)34 g    109 kcal3,7 g21 g1 g4,1 g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g148 g    496 kcal20 g95 g3,4 g8,9 g
Raparperi 80 g0,5 kpl  1,3 dl27 kcal0,6 g4,4 g0,1 g1,1 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5 g    16 kcal0,6 g3 g0,4 g1,4 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10 g    36 kcal0,4 g8 g0,4 g0 g
Hermesetas-jauhe4.5 g    13 kcal0,1 g2,5 g0 g1,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
513 g    1205 kcal42 g140 g56 g17 g
Ravintosisältö / annos64 g    150 kcal5,2 g17 g7 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    235 kcal8,2 g27 g11 g3,4 g
Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .