Wok-homma naudan paistisuikaleista

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g400 g    440 kcal84 g0 g10 g0 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g195 g3 kpl   55 kcal1,2 g12 g0,4 g4,9 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Soijakastike 30 g 5 tl1,7 rl1/4 dl18 kcal1,6 g2,9 g0 g0 g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g30 g    28 kcal1,3 g5,7 g0 g0 g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g140 g    32 kcal2,4 g4,5 g0,6 g0 g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g100 g    53 kcal5,7 g5,3 g0,9 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1059 g    790 kcal98 g37 g26 g7,5 g
Ravintosisältö / annos265 g    198 kcal25 g9 g6,6 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal9 g3,5 g2,5 g0,7 g
Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.