Tacopaneroidut kananrintafileet tulisessa kastikkeessa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton laktoositon 0,3% (Valio ) 250g200 g 40 tl13 rl2 dl130 kcal22 g8,4 g0,6 g0 g
Kanan rintafilee400 g    412 kcal92 g4,8 g6 g0 g
Riisi (Uncle Ben´s Jasmiini)60 g    209 kcal4,1 g48 g0,1 g0,4 g
Tex Mexican Chunky Salsa Medium (keskivahva salsakastike) Rainbow (annos 2tl = 20g)200 g    50 kcal2,2 g8,6 g0,4 g3 g
Oivariini, juokseva, rasvaseos50 g    360 kcal0,3 g0,3 g40 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
910 g    1161 kcal121 g70 g47 g3,4 g
Ravintosisältö / annos228 g    291 kcal30 g18 g12 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    128 kcal13 g7,7 g5,2 g0,4 g
4 (suuremalle porukalle 8) kanan rintafilettä, taco-lastuja 1 pss, 1prk salsakastiketta, 1 prk ranskankermaa, riisiä.

Leikkaa fileet kolmeen osaan.

Murskaa taco-lastut murusiksi.

Pyöräytä fileet sulassa (juoksevakin käy) margariinissa ja sen jälkeen pyöräytä tacolastuissa.

Voi halutessa sekoitaa tacolastujen sekaan erilaisia mausteita.

Laita uunivuokaan, uuni 225 asteeseen ja anna kypsyä n.20min.

Sekoita salsakastike, 1rkl suolaa ja ranskankerma keskenään.

Tarjoillaan kylmänä kanan päällä.

Valmista riisi.

Hyvää tulee :)