Broileri-pekonivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus140 g    490 kcal20 g0,7 g45 g0 g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa650 g    845 kcal117 g8,5 g36 g0 g
Valio fraiche 5%200 g    180 kcal8 g15 g10 g0 g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)400 g    660 kcal12 g16 g60 g0 g
Polar 15% juustoraaste (150g)100 g    260 kcal31 g0 g15 g0 g
Ketsuppi, Felix75 g 15 tl4,2 rl0,6 dl68 kcal0,8 g16 g0,4 g0 g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)1350 g    1765 kcal162 g999 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2915 g    4268 kcal350 g1055 g180 g0 g
Ravintosisältö / annos292 g    427 kcal35 g106 g18 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    146 kcal12 g36 g6,2 g0 g
Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.