Pyttipannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)170 g3,1 kpl  1,9 dl46 kcal2,2 g8,2 g0,3 g2,9 g
Pekoni rasvainen 90 g4,5 kpl   338 kcal11 g0 g33 g0 g
Nakki, Atria A-lk kuoreton280 g    616 kcal31 g7 g53 g0,3 g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 540 g7,7 kpl   296 kcal8,6 g71 g0,9 g4,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1080 g    1296 kcal53 g86 g88 g7,8 g
Ravintosisältö / annos360 g    432 kcal18 g29 g29 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    120 kcal4,9 g8 g8,1 g0,7 g
Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.