Juustosalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Gouda, Pirkka50 g    190 kcal12 g0 g15 g0 g
Cashewpähkinä 20 g 6,7 tl2,2 rl1/3 dl115 kcal4 g3,8 g9 g0,7 g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 50 g7,1 kpl  0,7 dl37 kcal0,4 g7,8 g0,2 g0,6 g
Fariinisokeri10 g    41 kcal0 g10 g0 g0 g
Oivariini, juokseva, rasvaseos10 g    72 kcal0,1 g0,1 g8 g0 g
Päärynä kuorittu 50 g0,3 kpl   22 kcal0,2 g4 g0,1 g2 g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka20 g    2 kcal0,2 g0,2 g0 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
210 g    478 kcal16 g26 g33 g3,5 g
Ravintosisältö / annos210 g    478 kcal16 g26 g33 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    228 kcal7,8 g12 g16 g1,7 g
Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.