Lasagnette

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g400 g    1320 kcal64 g248 g8 g24 g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto200 g    560 kcal38 g0 g44 g0 g
Oregano, kuivattu 2 g 2 tl1 rl 6,1 kcal0,2 g0,4 g0,2 g0,9 g
Lihaliemikuutio Maggi11 g    31 kcal1 g0,8 g2,5 g0 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)500 g    150 kcal5 g30 g1 g5 g
Jauhelihamauste, annos 15g5 g    0,2 kcal0 g0,1 g0,1 g0 g
Valkosipuli, tuore, silputtu20 g5 kpl   21 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400 g    680 kcal76 g0 g40 g0 g
Oivariini, juokseva, rasvaseos10 g    72 kcal0,1 g0,1 g8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1948 g    2894 kcal189 g292 g104 g34 g
Ravintosisältö / annos487 g    723 kcal47 g73 g26 g8,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    149 kcal10 g15 g5,4 g1,7 g
Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.