Hölskytyskurkut

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kurkku 165 g0,4 kpl  3,7 dl18 kcal0,9 g2,3 g0,2 g1,2 g
Sokeri 12 g4 kpl3 tl1 rl0,1 dl49 kcal0 g12 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g15 g    3 kcal0 g1 g0 g0 g
Tilli, tuore 3 g  1 rl 0,9 kcal0,1 g0 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
198 g    71 kcal1 g15 g0,2 g1,3 g
Ravintosisältö / annos99 g    35 kcal0,5 g7,7 g0,1 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    36 kcal0,5 g7,7 g0,1 g0,7 g
Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua