Karjalanpaisti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Porkkana 300 g4,6 kpl   98 kcal1,9 g17 g0,6 g7,7 g
Sipuli (kuorittu)300 g5,5 kpl  3,3 dl81 kcal3,9 g14 g0,6 g5,1 g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 500 g0,8 kpl   626 kcal105 g0 g23 g0 g
Naudan paahtopaisti500 g    555 kcal108 g0 g13 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2200 g    1360 kcal219 g31 g37 g13 g
Ravintosisältö / annos367 g    227 kcal36 g5,2 g6,1 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    62 kcal10 g1,4 g1,7 g0,6 g
Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.