Makaronilaatikko hirvenlihasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)400 g    1400 kcal51 g279 g7,6 g13 g
Sipuli 50 g0,9 kpl  0,6 dl15 kcal0,6 g2,4 g0,1 g0,9 g
Lihaliemijauhe/tiiviste 30 g 7,5 tl2,7 rl0,4 dl88 kcal3,3 g4,5 g6,3 g0,2 g
Hirvenliha 270 g    303 kcal57 g0 g8,1 g0 g
Vesi1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 60 g1,1 kpl   86 kcal7,5 g0,2 g6,1 g0 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 500 g 100 tl33 rl5 dl228 kcal15 g24 g7,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2810 g    2120 kcal135 g310 g36 g14 g
Ravintosisältö / annos281 g    212 kcal13 g31 g3,6 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal4,8 g11 g1,3 g0,5 g
Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.