Makaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 500 g 100 tl33 rl5 dl228 kcal15 g24 g7,5 g0 g
Atria kevyt jauheliha400 g    680 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Tomaattisose tomaattipyree 20 g   0,2 dl15 kcal0,9 g2,6 g0 g0,2 g
Ketsuppi, Heinz20 g 4 tl1,1 rl0,2 dl21 kcal0,2 g4,8 g0 g0,2 g
Kananmuna kuorineen punnittu 165 g2,8 kpl   207 kcal18 g0,4 g15 g0 g
Makaroni (myllynparas raaka)400 g    1400 kcal51 g279 g7,6 g13 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1610 g    2583 kcal163 g316 g70 g15 g
Ravintosisältö / annos268 g    430 kcal27 g53 g12 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    160 kcal10 g20 g4,4 g0,9 g
-Paista jauheliha ja sipulit
-Mausta jauheliha kunnolla mustapippurilla ja tomaattipyreellä sekä
ketsupilla
-Keitä makaronit
-Sekoita paistettu jauheliha ja makaroni vuoassa
-Tee munamaito ja mausta se pippurilla ja paprikamausteella
myös mielen mukaan voi laittaa yrttejä
-Kaada munamaito päälle ja laita koko komeus uuniin
175 astetta ja 45 minuuttia.

Nauti vaikka porkkanaraasteen kera!