Suklaa muffinssit hermesetaksella

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 150 g 30 tl10 rl1,5 dl68 kcal4,5 g7,2 g2,3 g0 g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)55 g    77 kcal6,1 g0,2 g5,7 g0 g
Rypsiöljy 55 g 11 tl3,9 rl0,6 dl486 kcal0 g0 g55 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten24 g    79 kcal5,6 g11 g5 g2,6 g
Vehnäjauho puolikarkea 150 g  15 rl2,3 dl515 kcal15 g105 g1,8 g5,3 g
Suklaa, Lindt Excellence 85% Cacao50 g    265 kcal5,5 g10 g23 g2,5 g
Hermesetas-jauhe10 g    29 kcal0,1 g5,6 g0 g4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
499 g    1528 kcal37 g140 g93 g14 g
Ravintosisältö / annos42 g    129 kcal3,1 g12 g7,8 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    306 kcal7,5 g28 g19 g2,9 g
Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita kananmuna, maito ja öljy keskenään ja lisää nopeasti sekoittaen kuiva-aineksiin.

Lisää murennettu tumma suklaa.

Jaa taikinaseos 12 pieneen (tai 8 isoon) muffinssivuokaan.

Paista 175 asteessa 10 minuuttia (isot 12 minuuttia)