Tonnikala-makaronivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)80 g    280 kcal10 g56 g1,5 g2,6 g
Tonnikala öljyssä 90 g  9 rl1,6 dl171 kcal24 g0 g8,1 g0 g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g90 g    25 kcal1 g4,3 g0,4 g2,7 g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g100 g    25 kcal1,3 g4,2 g0,2 g0 g
Sipuli (kuorittu)70 g1,3 kpl  0,8 dl19 kcal0,9 g3,4 g0,1 g1,2 g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g25 g    73 kcal8,3 g0,3 g4,3 g0 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
470 g    725 kcal46 g68 g30 g6,5 g
Ravintosisältö / annos235 g    363 kcal23 g34 g15 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    154 kcal10 g14 g6,3 g1,4 g
Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.