Pulla taikina

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1000 g 200 tl67 rl10 dl339 kcal31 g49 g1 g0 g
Ruokasuola jodioitu 13 g 1,9 tl0,7 rl0,1 dl0,3 kcal0,1 g0 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.5 g    23 kcal0,8 g4,5 g0,5 g2,1 g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g44 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 2000 g  200 rl31 dl6862 kcal204 g1400 g24 g70 g
Margariini 80 % laktoositon 350 g    2448 kcal2,3 g0 g276 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
95 annosta
3750 g    10598 kcal258 g1624 g318 g72 g
Ravintosisältö / annos39 g    110 kcal2,7 g17 g3,3 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    283 kcal6,9 g43 g8,5 g1,9 g
Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.