Tomaatti-oliivileipä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 50 g    114 kcal2,5 g8,8 g7 g2,9 g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 50 g13 kpl  1,7 dl99 kcal0,7 g0,9 g10 g2,2 g
Sokeri 12 g4 kpl3 tl1 rl0,1 dl49 kcal0 g12 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11 g0,2 kpl   0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 330 g  33 rl5,1 dl1132 kcal34 g231 g4 g12 g
Kauralese 50 g  5,6 rl0,8 dl180 kcal9 g23 g3,9 g8,8 g
Vehnälese 20 g  6,7 rl1 dl46 kcal2,7 g3,1 g0,9 g7,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
846 g    1796 kcal49 g279 g46 g33 g
Ravintosisältö / annos141 g    299 kcal8,1 g46 g7,6 g5,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    212 kcal5,7 g33 g5,4 g3,9 g
Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.