Vispipuuro norm.

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sokeri 50 g17 kpl13 tl4,2 rl0,6 dl203 kcal0 g50 g0 g0 g
Mannaryyni pirkka 37g100 g    350 kcal12 g70 g2,4 g4 g
Puolukka 150 g  13 rl2,5 dl58 kcal0,7 g10 g0,8 g3,9 g
Vesi750 g 150 tl50 rl7,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1050 g    611 kcal13 g130 g3,2 g7,9 g
Ravintosisältö / annos175 g    102 kcal2,1 g22 g0,5 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    58 kcal1,2 g12 g0,3 g0,8 g
Keitä puolukoita hetken vedessä sokerin kera.

Lisää mannaryynit.

Sekoita hiljakseen, jotta puuro ei ota pohjaan kiinni, kunnes se on paksuuntunut.

Vispaa puuroa sähkövatakaimella vielä, kun se on lämmintä.

Anna jäähtyä.